Walcarki ciasta makaronowego 170 i 420 mm

Walcarka ciasta makaronowego

 

Walcarka ciasta o szerokości walców 170 mm praktyczna i szybka maszyna do walcowania ciasta makaronowego.

Szeroki zakres regulacji rozstawu walców umożliwia uzyskanie wstęgi o dowolnej grubości - również bardzo cienkiej. Solidna konstrukcja walcarki ciasta makaronowego wykonana jest z anodowanego aluminium, wszystkie części mające kontakt z ciastem wykonano ze stali nierdzewnej.

Walcarka ciasta dostępna jest również w wersji o szerokości walców 420 mm - przeznaczonej do walcowania ciasta na pizzę układanego bezpośrednio na blasze. 

Do maszyny dostępny jest szereg opcjonalnych przystawek.

 

DANE TECHNICZNE

Model 170 mm 420 mm
Szerokość wstęgi 170 mm 420 mm
Wymiary 380x500x420 mm 630x330x470 mm
Moc 900 W 1100 W
Ciężar 50 kg 106 W

 

 

Dostępne przystawki i moduły

Przystawka do tagliatelle Przystawka do ravioli
Przystawka do Tagliatelle Przystawka do ravioli
   
Przystawka do makaronu tłoczonego Przystawka do ravioli
Przystawka do makaronu tłoczonego Przystawka do gnocchi


Pobierz katalog w formacje PDF